Otherwine
FRI FRAGT I DK V. KØB
OVER 4000 KR. EX MOMS

Log ind

Glemt password?

OM OTHERWINE...

Otherwine ApS blev etableret i sommeren 2011 af Caroline Lie Korsgaard. På en restaurant i Paris, blev der serveret vin på dåse. En dåse i et fantastisk design, og med indhold som smagte helt perfekt. Et enkelt koncept, som efter min mening ville passe rigtig godt til danskernes smag.

Intentionen var, at vinene skulle tilbydes til specialhandelen – og til caféer, delis, hoteller, og hvor de ellers var en “god idé”. Vinene blev taget godt imod, og det blev tid til at udvikle min forretning. Min store passion har altid været at finde spændende madvarer i udlandet. Jeg begyndte derfor at importere delikatesser primært fra Frankrig med den fællesnævner, at de skulle være en oplevelse for både øjne og smagsløg - og gerne med et lille tvist.

I januar 2015 lancerede jeg mit eget mærke af delikatesser; LIE GOURMET. Vores forhandlere i både ind- og udland er begejstrede for de spændende og smagfulde produkter, som er produceret af de bedste sydlandske råvarer. Konceptet er stilrent, og emballagerne er enkle og genanvendelige. En stor del af produkterne er tilmed helt uden tilsætningsstoffer og glutenfrie - og så kan de bruges på kryds og tværs. Sortimentet vil fortsat blive udviklet, og spændende nyheder vil blive præsenteret.

Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Caroline Lie Korsgaard